Paranormale Genezing • eu

Paranormaal Genezer Jyo kan u bijstaan

paranormale genezing

Alternatieve Genezing en Paranormale Genezing Haarlem

Alternatieve Genezing heeft een heel breed spectrum aan behandelwijzen en therapien. Alternatieve Genezing is een vorm naast de genezing door de reguliere zorginstellingen. De tijdsgeest bepaald of een vorm van behandelen wordt gekaraktiriseerd als regulier of als alternatief. Zo zijn fysiotherapie, chiropractie en mensendiek ook ooit alternatieve vormen van genezing geweest. In feite bepalen de verzekeringsmaatschappijen of een vorm van behandelen alternatief is of niet. Geven enkele grote verzekeringsmaatschappijen een vergoeding dan is in feite de vorm van genezen regulier.

Vergoedingen Paranormale Genezing

Flower

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen vergoeden de behandeling op paranormale wijze. Hiertoe is het noodzaak dat een genezer is aangesloten bij een beroepsorganisatie. Hiertoe dient allereerst een opleiding en aansluitend een toelatingsprocedure met succes te worden doorlopen. De beroepsorganisatie interviewed 10 patienten met uiteenlopende klachten die door de genezer zijn behandeld. Laat de behandeling een duidelijke vooruitgang zien, dan wordt de genezer toegelaten tot de beroepsorganisatie. Pas dan vergoeden enkele verzekeringsmaatschappijen de behandelingen.

De tijdsgeest bepaald dus de situatie. Er is voor paranormale genezing dus een situatie ontstaan die tussen alternatief en regulier in zit. Enkele maatschappijen vergoeden en anderen niet. Dit is dus een kwestie van tijd. Als u een behandeling wenst vraag dan even naar uw situatie. De te behandelen klachten geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Alternatieve Genezing

Paranormale Genezing Haarlem is een praktijk voor paranormale genezing, magnetiseren, handoplegging, gebedsgenezing of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden. Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. Paranormale Genezing Haarlem biedt die mogelijkheid. De wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.Contact en Verzekeraars

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde patienten krijgen toegang tot het Patienten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

023-7852710

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over klachten en uitdagingen in uw leven.

Contact FB Messenger

Vergoedingen

Verzekeraars vergoeden mijn behandelingen tot een maximaal bedrag per jaar - mits u aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen hebben geen invloed op uw eigen risico en eigen bijdrage. Binnen 2 weken krijgt u het bedrag of een deel van het bedrag op uw bankrekening terug gestort.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wilt zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van patienten.

Intake Gesprek

Het intake gesprek is verplicht in de complementaire zorg. Therapeuten zijn verplicht een patientendossier aan te leggen en hun verrichtingen hierin bij te houden. De tijdsduur is afhankelijk van leeftijd en ziektebeeld.

Behandelplan:

Het Behandelplan is afhankelijk van de symptomen bij uw ziektebeeld. Na afloop van het intake gesprek kan er een indicatie worden gegeven.

Life Coaching

Zie website Life Coaching en Retraites voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.